ARKBSISTEMAS

English

Galego

Español

Euskara

Català

SISTEMES +MADERA  EQUIP EQUIP

ARROKABE ARQUITECTOS és l’estudi d’arquitectura que lidera Arkbsistemas. Planteja i desenvolupa els sistemes i coordina als diversos agents que hi participen. Està format per tècnics amb més de vint anys d’experiència continuada de construcció amb fusta, tant en rehabilitació com en obra nova. Aquesta s'ha completat i enriquit al llarg d’aquest temps amb una formació contínua i amb la incorporació de nous socis i col•laboradors.

 

www.arrokabe.com

Per al desenvolupament i comercialització del primer sistema presentat, el sieteymedio, l’equip està format per:

 

 

PEMADE (plataforma d’enginyeria de la fusta estructural) és la plataforma encarregada d'executar els assaigs de resistència i deformació dels elements estructurals sota l'estricte compliment de les normes UNE corresponents. És un centre tecnològic de la USC referència a l’àmbit de la fusta estructural. Els seus equips i instal•lacions admeten estructures de fins a deu metres de longitud, el que ha permès assajar els models a escala real ajustant al màxim la precisió dels resultats obtinguts.

 

 

 

 

Rúa de San Pedro 94, 2º. 15703 Santiago de Compostela. A Coruña. España // tlf. +34 981 57 50 52 // arquitectos@arrokabe.com // www.arrokabe.com
TAGS

cases modulars

arquitectura modular prefabricada

construcció ecològica

casa passiva

arquitectura sostenible

construcció prefabricada

arquitectura bioclimàtica

construcció en fusta

casa de fusta

eficiència energètica